Nieuwsbericht maand mei Renzo Gracie Holland

07 juni 2019

Img 9790 2

Veel successen voor Team Renzo Gracie Holland


De maand mei was een zeer succesvolle maand voor team Renzo Gracie Holland. Als eerste werd hoofdtrainer Kemail Verhoeven eerste op het European Masters Toernooi in Barcelona. Ook Sophie Lussenburg deed mee aan dit toernooi en moest helaas genoegen nemen met een tweede plaats ondanks dat ze de hele partij domineerde.

Op 11 mei traden Thomas en Julia Symannek van Team renzo Gracie Bottrop aan op de Paris Open BJJ. Julia behaalde zilver in haar categorie en Thomas behaalde goud.


Op 19 mei gaf Kemail Verhoeven training in Bottrop Duitsland bij Team Renzo Gracie Bottrop. Na jarenlang trainen en veel competitie successen alsmede een enorme groei creëren was het de tijd om coach Thomas Symannek te promoveren naar paarse band. Wij zeggen gefeliciteerd.

Op 20 mei was het de beurt aan 2 jonge talentvolle MMA vechters van team Renzo Gracie Hamburg bij Shooto Duitsland. De twee zonen, Ian & Darnell van trainer Patrick Krause wonnen allebei hun partij en zijn daarmee Europees jeugdkampioen Shooto.

Op 25 mei was het weer de beurt aan Thomas Symannek die nu zijn eerste toernooi deed als paarse band bij NAGA Duitsland. Ook hier ruimde Thomas het veld en nam stond op het hoogste podium. Wederom zeer goed gedaan.

In de week van 25 mei tot en met 1 juni was trainer Kemail Verhoeven op het trainingskamp van Molon Abe Sportsacademy in Olympia Akti, Griekenland. Met een grote delegatie van de verscheidene Renzo Gracie Holland Teams werd er getraind in Braziliaans Jiu-Jitsu, Boksen en Kickboksen. Mooie lokatie direct aan de zee. Een aanrader voor iedereen.

Ook in de maand mei maken we een enorme groei door aan nieuwe leden die met veel plezier aan het trainen zijn bij ons.


Tenslotte melden we met veel trots dat Sportschool Tromp onder leiding van Theo Tromp vanaf nu een volledig affiliate is van Team Renzo Gracie Holland. Theo traint bijna vanaf de eerste seconde bij ons sinds de start in 2009 (met hier en daar wat onderbrekingen wegens studie). Dit zijn goede ontwikkelingen voor ons om ons team nog beter te maken. Wij heten Theo en zijn team van harte welkom.